Met deze 5 trucjes hoeft een condoom omdoen geen mood killer te zijn

Lots of condoms

Het moment van het condoom omdoen is een beruchte. Want als jullie eenmaal in de stemming zijn, is natuurlijk niets zo’n sfeerbederver als de realiteit van het ‘geen SOA willen krijgen.’ Met deze 5 trucjes hoeft een condoom omdoen hélemaal niet zo’n geen mood killer te zijn.

Een essentiële klus

Wat je relatiestatus ook is: veilige seks is áltijd een must. En hoewel condooms daarvoor hét middel zijn, hebben ze wel degelijk hun nadelen. Het moment van het omdoen van het condoom, is daar een beruchte van. Maar of het nu is om SOA’s te ontlopen of een zwangerschap te voorkomen: een condoom dragen tijdens de seks is in de meeste gevallen essentieel. We vertellen je 5 trucjes waarmee het omdoen van een condoom hélemaal niet zo’n stemmingsbederver hoeft te zijn (en misschien zelfs sexy wordt).

Zorg voor verschillende soorten condooms

Als er sprake is van meerdere bedpartners is het een goed idee om condooms in verschillende soorten en maten in huis te hebben. Zo heeft iedere man een andere maat, en kan het ook nog eens zo zijn dat een van de twee kampt met een latex allergie. Daarnaast bestaan er natuurlijk ook speciale condooms, die het plezier voor beide partijen flink kunnen vergroten.

Bewaar de condooms naast je bed

Het voorspel onderbreken om condooms te zoeken is niet bepaald sexy. Bewaar dus een kleine voorraad op een makkelijk te onthouden plek in je slaapkamer, het liefst naast je bed.

Open de condoomverpakking van tevoren

Dan komen we gelijk al bij nummer drie van dit lijstje. Niets verpest de sfeer namelijk meer dan wanneer een van de twee aan het klooien is met het openen van de verpakking. Als je dus weet dat het er aan zit te komen, wees dan zo slim om de condoomverpakking van tevoren alvast open te maken. Zo hoef je ‘m op het ‘moment suprême’ alleen nog maar even om te schuiven.

Doe het condoom om als een ‘handjob’

Condooms zijn dus een must, maar dat betekent niet dat ze garant hoeven te staan voor een ongemakkelijk moment. Zo kun je van het omdoen een wel héle spannende bedoeling maken door er tegelijkertijd een ‘handjob’ van te maken. Wordt gegarandeerd op prijs gesteld.

….Of met je mond

Dit is niet alleen géén mood killer, maar zelfs een sfeerversterker. Want hoewel je het klusje misschien niet geheel met je mond kunt klaren, is er geen spannendere wijze van het omdoen van het condoom dan door het met je mond te doen.

Reageer

Emailadres wordt niet getoond.


*