Over ons

Vanuit persoonlijke interesse maar deels uit vanuit professionele ervaring ben ik gaan bloggen met SOABLOG.nl. Het doel is om bepaalde risicogroepen beter te informeren op het gebied van gevaren, testmogelijkheden en trends. Er gebeurt namelijk nogal wat. Nieuwe testmethoden maken testen op Soa’s makkelijker. Maar ook betrouwbaarder? Een Soa als Syfilis werd een jaar of tien geleden nog maar weinig geconstateerd maar inmiddels wordt de aandoening veel vaker opgespoord. Chlamydia blijft het meest gevonden maar ook hier is een toename meetbaar.

soablog

Er is voldoende ontwikkeling op het gebied van Soa’s. Niet alleen wetenschappelijk maar ook commercieel. Commerciële spelers beginnen steeds zich steeds vaker toe te leggen op gezondheid, zo ook op het gebied van Soa. Interessant en mits goed uitgevoerd ook fantastisch voor de volksgezondheid.

Op deze blogs schrijf ik als ik tijd heb. Het kan helaas wel eens voorkomen dat het een tijdje stil is. Maar het doel is om maandelijks in ieder geval een blog te posten. Overigens sta ik ook open voor columns of posts van derden. Contacteer me daarvoor.