STOP: rood district!

Prostituees in Nederland doen er goed aan zich regelmatig te laten testen op een SOA, omdat de kans op besmetting nou eenmaal veel groter is als je bezig bent tussen de lakens. Er zijn prostituees die de SOA-test weleens laten afnemen.

Bij een bezoek aan een prostituee moet een man altijd in de gaten houden dat hij een condoom gebruikt en goede afspraken maken met de vrouw in kwestie. Afspraken over bijvoorbeeld het bedrag dat hij gaat betalen. Ook moeten haar grenzen gewoon gerespecteerd worden. Een man moet dus absoluut respectvol zijn en haar niet dwingen, zodat de prostituee hem ook als dusdanig behandelt!

Een SOA-test is niet verplicht voor sekswerkers. In Nederland mag iedereen helemaal zelf bepalen of hij zich laat testen. Dat is gewoon een grondrecht en dit recht geldt per definitie ook voor prostituees en hun klanten! Niemand kan gedwongen worden. Een algemeen advies aan sekswerkers is wel om dit vier keer per jaar te laten doen. Mocht er namelijk een SOA-besmetting zijn, dan is de prostituee er meestal wel tijdigbij.

Als het condoom van een man afglijdt van zijn frikandel of als dit kapot gaat, dan hoeft hij niet in paniek te raken. Ook moet hij zijn penis niet met chloor of alcohol wassen. Deze beschadigen het slijmvlies van  de eikel en het begin van de plasbuis.

HIV komt niet zoveel voor bij sekswerkers in Nederland. De besmetting van vrouw naar man gaat, bij vaginale seks, een heel stuk moeilijker dan andersom! Het risico op besmetting hangt ook af van waar het condoom gescheurd is, of de man het meteen heeft teruggetrokken en eigenlijk ook of de vrouw ongesteld is of niet.

Als een man zich laat aftrekken is dit in principe geen risico, ZOLANG de prostituee niet eerst zichzelf heeft bevredigd in haar poes met haar desbetreffende hand.

Reageer

Emailadres wordt niet getoond.


*